Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@23:15:57 GMT

همدان| ۱۷۰میلیارد تومان صورتحساب گاز صادر شده است

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۴۹۷۰۵

همدان| ۱۷۰میلیارد تومان صورتحساب گاز صادر شده است

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان با بیان اینکه مصرف گاز همدان در بخش شهری۱۴.۵ درصد کاهش یافت گفت: ۲۳۳۰ مشترک غیر دائم به مشترکان شرکت گاز افزوده شدند. ۱۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۲ استانها همدان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، محمد مهدی مهدوی صبح امروز در نشست خبری به مناسبت ایام الله دهه فجر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در این ایام 16 روستای جدید در استان همدان از نعمت گاز برخوردار می‌شوند که850 خانوار روستایی به مشترکان گاز افزوده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شش روستا در شهرستان کبودراهنگ، هفت روستا در ملایر، دو روستا در فامنین و یک روستا در اسدآباد با اعتباری بالغ بر76 میلیارد ریال اعتبار به بهره‌برداری می‌رسند ضمن اینکه عملیات اجرایی چهار روستای دیگر در نهاوند، ملایر و تویسرکان نیز آغاز می‌شود.

1013 روستا در همدان از نعمت گاز برخوردارند

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان بیان کرد: تعداد روستاهای گازدار استان به 1013 روستا ارتقا می‌یابد و ضریب نفوذ گاز به خانوار روستایی استان به 99.9 درصد ارتقا می‌یابد.

مهدوی با اشاره به اینکه امسال تمام روستاهای واجد شرایط زیر پوشش شرکت قرار گرفتند بیان کرد: در استان 1043 روستای دارای سکنه داریم که 941 روستا بالای 20 خانوار ساکن و 102 روستا نیز زیر 20 خانوار ساکن دارد.

وی با اعلام اینکه 24 هزار و 870 روستا در کشور گازدار هستند عنوان کرد: ضریب نفوذ گاز در جمعیت روستایی کشور به طور متوسط 80 درصد و در استان همدان 99.9 درصد است که به مراتب از نفوذ کشوری بالاتر است.

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان با بیان اینکه 587 هزار و 600 مشترک گاز در استان همدان وجود دارد که این میزان 2.67 درصد از سهم کشور را نشان می‌دهد اعلام کرد: همدان 2.7 درصد سهم شبکه های موجود گاز را در کشور به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به میانگین مصرف روزانه کشور از گاز طبیعی گفت: این میزان در کشور 680 میلیون متر مکعب است که این میزان در استان همدان در چند روز اخیر روزانه 13.7 درصد میلیون متر مکعب بوده است که سهم استان همدان از مصرف روزانه کشور دو درصد است.

مهدوی با بیان اینکه 43 جایگاه CNG فعال در سطح استان همدان وجود دارد اظهار داشت: تأمین سوخت گاز فشرده طبیعی برای خودروها در این جایگاه‌ها به میزان روزانه 380 تا 480هزار متر مکعب سوخت مصرف می‌شود که در کشور 20 الی 21 میلیون مترمکعب مصرف جایگاه‌ها در کشور است.

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان با اعلام اینکه سه جایگاه در شهرستان‌های نهاوند و ملایر بدهکاران اصلی شرکت گاز همدان در این بخش محسوب می‎شوند، بیان کرد: مطالبات این جایگاه‌ها هفت الی هشت سال است که باقی مانده و تنها هنر ما این بوده که توانستیم مطالبات جاری را دریافت کنیم.

مهدوی با بیان اینکه این جایگاه‌ها متعلق به شهرداری‌های ملایر و نهاوند است، عنوان کرد: شرکت گاز استان همدان با جایگاه‌های خصوصی که به صورت خصوصی مدیریت می‌شوند مشکلی ندارد و مشکل اصلی شرکت گاز همدان با جایگاه‌های متعلق به شهرداری است.

بیشترین مصرف روزانه گاز همدان 13.7 میلیون مترمکعب بود

وی مطرح کرد: بیشترین مصرف روزانه استان را در دهم بهمن ماه امسال داشتیم که معادل 13.7 میلیون متر مکعب بوده است و در سال گذشته نیز بیشترین میزان مصرف معادل 13 میلیون مترمکعب بوده است و می توان گفت با وجود افزایش تعداد مشترکان بخش خانگی، روستایی و واحدهای تولیدی و صنعتی این میزان مصرف در مقایسه با سال گذشته خوب بوده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان اظهار داشت: میزان مصرف روزانه کارخانه های سیمان 20 الی 21 هزار متر مکعب و مصرف نیروگاه مفتح به جای 5.5 میلیون مترمکعب در روز 450 هزار متر مکعب است و امسال با وجود تمام محدودیت‌های تامین گاز در بخش صنعت و نیروگاه میزان مصرف در بخش نیروگاهی نسبت به سال قبل 6.3 درصد رشد داشته است.

34درصد مصرف گاز استان متعلق به نیروگاه مفتح است

مهدوی اعلام کرد: در مجموع در بخش صنایع و نیروگاه‌ها 8.2 درصد رشد مصرف را به نسبت مدت مشابه سال گذشته داشتیم و سهم نیروگاه از نظر مصرف امسال 34 درصد از مصرف گاز استان است.

وی با بیان اینکه بخش صنعت و نیروگاه 47 درصد مصرف گاز استان را دارد افزود: کارخانه‌های سیمان 7.3 مصرف استان را به خود اختصاص داده است، بخش روستایی 12.8 درصد مصرف استان را دارد که نسبت به سال قبل 6 درصد کاهش مصرف در بخش روستایی را داریم.

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان با اشاره به سهم هر شهرستان از مصرف گاز استان بیان کرد: 39.5 درصد کل مصرف استان به شهرستان کبودراهنگ، 18 درصد مصرف در شهرستان همدان، 10.2 درصد در ملایر، 8.9 درصد رزن، 8.2 نهاوند، 7 درصد بهار، تویسرکان و اسدآباد هر یک 3.2 درصد و کمترین سهم مصرف گاز در استان با 1.7 درصد در فامنین بوده است.

مصرف گاز همدان در بخش شهری14.5 درصد کاهش یافت

مهدوی اظهار داشت: با 1147 میلیون مترمکعب سهم مصرف در بخش شهری 40 درصد مصرف استان در بخش شهری بوده که 14 درصد کاهش مصرف را داشتیم و امسال 241 واحد صنعتی، تولیدی کشاورزی را گازدار کردیم.

وی بیان کرد: امسال 2850 میلیون مترمکعب مصرف گاز استان بوده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته حدود دو درصد کاهش مصرف را داشتیم.

 مدیرعامل شرکت گاز استان همدان با اشاره به اینکه امسال برای توسعه و خدمات رسانی به مشترکین 120 کیلومتر شبکه شهری و روستایی ایجاد شد افزود: همچنین در استان 2500 علمک جدید نصب، 16 هزار و 800 مشترک جدید افزوده شد و 14 هزار و 200 خانوار جدید به خانوارهای گازدار افزوده و 26 روستا نیز به روستاهای گازدار اضافه شد.

2330 مشترک غیر دائم به مشترکان شرکت گاز افزوده شدند

مهدوی عنوان کرد: با اعلام قانون جدید گازرسانی در چند ماه اخیر به2330 مشترک غیر دائم گازرسانی داشتیم که این تعداد شامل ساختمان‌هایی که ساخت و ساز داشتند، ساختمان‌هایی که در جوار تأسیسات بودند و توسعه شبکه می‌شود.

وی با بیان اینکه در همدان 5 هزار و 800 متر شبکه گذاری انجام شده که 6 هزار و 300 متر برای تامین گاز ساخت و ساز‌های غیر مجاز در همدان انجام گرفته و در مجموع 510 علمک جدید نصب شده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان بیان کرد: با توجه به وضع قانون استفاده مناطق مسکونی غیرمجاز از خدمات شرکت گاز باید گفت اصل قانون در مورد مجازات است و بند ماده 4 نیز به ساخت‌وسازهای غیرمجاز اشاره کرده و به دستگاه های خدمات رسان اعلام کرده که می‌توانند انشعاب رابه صورت غیر دائم به آنها واگذار کنند و دستگاه‌های متولی نیز باید ظرف مدت 3 سال نسبت به تعیین تکلیف این ساختمان‌ها اقدام کنند.

مهدوی اظهار داشت: برای لوله گذاری در شهر و روستا از سوی شرکت گاز باید متولی وجود داشته باشد که معبری را به ما معرفی کند تا لوله را در عمق 1.2 متری زمین کار بگذاریم ولی مشکل ما این است که شرکت گاز خود مالک معابر و گذرگاه‌ها نیست و متولی به ما معبر عام را معرفی و یا تأیید نمی‌کند.

وی با اشاره به بیمه مشترکان خانگی گفت: سال گذشته 50 تومان به ازای بیمه از مشترکان دریافت می‌شد و نرخ بیمه به 100 تومان افزایش یافت و متناسب با آن تعهدات بیمه نیز افزایش یافت ضمن اینکه در قانون سال 97 میزان پرداخت ماهیانه را از 100 تومان به 200 تومان افزایش داده‌اند.

شرکت گاز همدان 175 میلیارد تومان مطالبات معوق دارد

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان با اشاره به وضعیت بدهی‌های این شرکت اعلام کرد: 175 میلیارد تومان مطالبات معوق را دارد که جرأت ورود در خیلی از بخش‌ها را نداریم.

مهدوی تصریح کرد: 62 میلیارد تومان بدهی معوق در بخش خانگی همدان، در بخش مراکز و مؤسسات دولتی 11 میلیارد تومان و در بخش جایگاه‌های CNG 22 میلیارد تومان بدهی معوق وجود دارد.

وی بدهی واحدهای صنعتی به شرکت گاز را نیز حدود 58.6 میلیارد تومان اعلام کرد و اظهار داشت: بدهی واحدهای تجاری به شرکت گاز 5.2 میلیارد تومان است، در بخش مراکز مذهبی و حسینیه‌ها 1.5 میلیارد تومان، 5.2 میلیارد تومان در بخش تجاری، در بخش آموزشی نیز 5.9 میلیارد تومان مطالبه و در بخش مراکز ورزشی 850 میلیون تومان در بدهی وجود دارد.

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان با اشاره به عمده واحدهای صنعتی بدهکار به شرکت گاز اظهار داشت: کارخانه سیمان نهاوند 18.2 میلیارد تومان، سیمان هکمتان و رزن 10 میلیارد تومان، جایگاه CNG شهرداری نهاوند 5.8 میلیارد تومان و دو جایگاه CNG متعلق به ملایر نیز 8.5 میلیارد تومان بدهی معوق دارد.

مهدوی با اشاره به اینکه در مورد نیروگاه مفتح تهاتر انجام می‌شود اعلام کرد: پایگاه هوایی شهید نوژه که هر ساله به رقم آنها افزوده می‌شود بیش از 4 میلیارد تومان بدهی معوقه و کارخانه قند همدان نیز 3.5 میلیارد تومان به شرکت گاز بدهکار است.

وی با اعلام اینکه 50 واحد تولیدی و صنعتی استان 70 میلیارد تومان به شرکت گاز بدهی دارند افزود: با توجه به اهمیت واحدهای تولیدی و صنعتی جرأت ورود و قطع گاز را نداریم.

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان اعلام کرد: در سال 94 تعداد 1338 مورد اشتراک رایگان را در استان داشتیم که مبلغ آن 235 میلیون تومان بود و در سال 95 نیز تعداد 1078 مشترک رایگان بود و در ده ماهه امسال نیز 903 اشتراک رایگان را با مبلغ 218 میلیون تومان در استان داشتیم.

مهدوی با بیان اینکه310 میلیارد ریال امسال جذب بودجه عمرانی داشتیم گفت: گاز بهای ده ماهه همدان در بخش هدفمندی 122 میلیارد تومان صورتحساب صادر شده که سهم تکلیفی 55.3 میلیارد تومان بوده است و در بخش ارزش افزوده و عوارض نیز در مجموع 11.4 میلیارد تومان در بخش مالیات و 5.7 میلیارد تومان در بخش شهرداری‌ها بوده است.

 امسال 5 هزار تخلف از مشترکان شرکت گاز همدان کشف شده است

وی با بیان اینکه 65 درصد صورتحساب‌های صادره امسال محقق شد بیان کرد: حدود 35 درصد بدون وصول مانده است.

مهدوی با اعلام اینکه امسال 2 هزار و 85 نانوایی در همدان رصد شدند گفت: 138 مورد از این تعداد، کنتور را دستکاری کرده بودند و 137 مورد آن عدم انطباق بوده است ضمن اینکه دو میلیون متر مکعب گاز در تعداد کنتورهای دستکاری شده مصرف شده است.

مدیرعامل شرکت گاز همدان با اشاره به اینکه 209 مورد از محاکم قضایی رای گرفته شد بیان کرد: 228 مورد پرونده در مراجع قضایی تشکیل و امسال 5 هزار تخلف از مشترکان شرکت گاز همدان کشف شده است.

انتهای پیام/ ع

R41405/P1494/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۴۹۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان، گفت: ۴۷ درصد زایمان‌هایی که در استان انجام شده طبیعی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، محمدمهدی مجذوبی ظهر امروز در مراسم گرامیداشت روز ماما با اشاره به نقش مامایی در پروسه سلامت مادر و نوزاد، اظهار داشت: با وجود تلاش جامعه مامایی و مراقبین سلامت، حدود 47 درصد زایمان‌های انجام شده در سال گذشته طبیعی بوده که مستلزم فرهنگ‌سازی و اقدامات گسترده‌تری برای افزایش این مهم است.

وی به نقش اثرگذار ماما در روند زایمان و سلامت مادر و نوزاد، اشاره کرد و گفت: اخلاق حرفه‌ای در روند کار ماما عنصری بسیار مهم است به ویژه در محور جوانی جمعیت و حفظ کرامت مادری، اخلاق حرفه‌ای بسیار مهم است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه مامایی با اغلب شاخص‌های جهانی سلامت از جمله سزارین، زایمان طبیعی، مورتالیتی نوزاد و مادر در ارتباط است، تصریح کرد: بنابراین تقویت توانمندی این قشر موضوع مهمی است که یاید مورد توجه قرار گیرد.

مجذوبی از برگزاری دوره‌های مهارتی برای ماماها و به‌روزرسانی آن‌ها خبر داد و گفت: بدون شک بخش مهمی از موفقیت در حوزه مراقبت‌های سلامت، مرهون تلاش خانواده مامایی است.

وی با تاکید بر اینکه هنوز روند جمعیت با کاهش مواجه است، اما شیب کاهشی کند شده، عنوان کرد: نقش ماماها در افزایش و طرح جوانی جمعیت انکارناپذیر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه سبک زندگی به عنوان عامل اصلی بحران جمعیت مطرح است، تصریح کرد: علوم‌ پزشکی در کنار دیگر دستگاه‌ها وظایفی در این خصوص دارد به ویژه در شهرستان‌ها باید مطالبه از دستگاه‌های اثرگذار مشخص شود‌.

مجذوبی به مسائل و دغدغه‌های قشر ماما اشاره کرد و گفت: برخی مشکلات جامعه مامایی مانند مشکل جذب نیرو منبعث از  سیاست‌گذاری‌های کلان کشور است‌. موضوع فوق‌العاده خاص که طرحی ملی است در طول دو سال گذشته پیگیری می‌شد که در هفته‌های آتی با جزییات ابلاغ خواهد شد و به‌نظر می‌رسد مشمول گروه مامایی نیز خواهد بود.

وی گفت: با توجه به تعدد خدماتی که جامعه مامایی ارائه می‌دهند،  لازم است حمایت‌ها از این قشر پر تلاش و اثرگذار با حمایت مدیران ستادی سر و سامان بیشتری بگیرد.

540 مورد انصراف از سقط در همدان

فاطمه ترکمان‌اسدی در این مراسم، اظهار داشت: این جمع مؤثر مجموعه‌ای ارزشمند، فاخر و اثرگذاری در حوزه سلامت ایجاد کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در تناسب جمعیتی دانشگاه، حضور مؤثر بانوان ماما باعث تقویت عملکرد حوزه سلامت شده است، تصریح کرد: از حضور تک تک شما در حرفه و نقش‌های مامایی قدردانی می‌کنم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه برای افق پیشرو، برنامه‌های متعددی پیش‌بینی شده است که با حضور همه ارکان سلامت به ویژه جامعه مامایی به آن‌ها دست خواهیم یافت، گفت: در حال حاضر 60 درصد مادران باردار، حین بارداری به مراکز  بهداشت مراجعه کرده و از مراقبت‌های مامایی بهره‌مند می‌شوند.

ترکمان اسدی افزود: باید تلاش کنیم تا افراد بیشتری قبل از بارداری به مراکز ما مراجعه کنند و مراقبت‌های بارداری را مبتنی بر مشاوره‌های لازم قبل و حین بارداری دریافت کنند.

وی از فوت 8 مادر باردار در سال گذشته خبر داد و گفت: در این راستا باید شاخص‌های مراقبت حین بارداری افزایش کمی و‌ کیفی داشته باشد و امیدواریم که هیچ مادر بارداری به دلیل مسایل مرتبط با بارداری از دست نرود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه حاملگی در گروه سنی ویژه، مستلزم مراقبت ویژه و بیشتر است و باید به صورت تیمی در بخش خصوصی و دولتی از این مراقبت‌ها بهره‌مند شوند، گفت: بنابراین از ماماهای بخش خصوصی درخواست داریم در تقویت مراقبت‌های گروه ویژه، همکاری بین‌بخشی بیشتری با ما داشته باشند.

ترکمان اسدی با بیان اینکه به لطف خدا و همت همکاران حوزه بهداشت، در سال گذشته 540 مورد انصراف از سقط داشتیم، تصریح کرد: در این راستا مشاوره‌های فرزندآوری و ازدواج باید ارتقا یابد و منشور کرامت مادری هم در بخش خصوصی و هم دولتی باید مورد توجه باشد. 

وی با اشاره به این ضرورت که قداست و حرمت رشته مامایی با ارتقای توانمندی‌ها حفظ می‌شود و لازم است با تقویت توانمندی‌های این قشر زحمتکش با قوت و قدرت در تداوم توفیقات حوزه سلامت بکوشیم، افزود: از جمله پرچمداران ابربحران جمعیت و سالخوردگی ماماها هستند که لازم است در کنار مدیران عرصه سیاستگذاری و برنامه‌ریز حضور و فعالیت مؤثری داشته باشند تا در کنار هم کشور را از این بحران برهانیم.

رسول سلیمی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان  نیر در این مراسم، با اشاره به اینکه حدود پنج درصد از جمعیت کارکنان حوزه درمان دانشگاه معادل 715 نفر را ماماها تشکیل می‌دهند اظهار داشت: یکی از معضلات اساسی جامعه امروز، جوانی جمعیت و کرامت مادری است که ماما در رفع این معضل نقش اساسی دارد.

وی گفت: ماما در کیفیت بارداری و زایمان مادر و نوزاد نقش برجسته‌ای دارد که با حفاظت و حراست از جایگاه مامایی می‌تواند به تقویت کیفیت این پروسه کمک کرد.

انتهای پیام/743/

دیگر خبرها

  • پیگیری نارضایتی شهروندان همدانی از خدمات راه آهن
  • قطار ۵ ستاره به همدان می‌آید
  • ورود قطار ۵ ستاره به شبکه ریلی همدان
  • سند مالکیت حدنگار و تک‌برگ اراضی خجیر به نام دولت صادر شد
  • قطار پنج ستاره به شبکه ریلی همدان اضافه می‌شود
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • قطار ۵ستاره تابستان امسال به همدان می‌رسد
  • تشریح فرایند صدور پروانه ساختمان ۱۱ طبقه بلوار بوعلی قم
  • صدایی که دستور جنایت صادر کرد! | مادرم گفت تو دیوانه ای و شنیدن این جمله موجب شد تا من ...
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است